Av-ammattitutkinto

Loppuvuonna 2020 tulee uudelleen ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itselle musiikki- ja äänituotannon ammattitutkinto, maustettuna musa/promovideon tekemisellä.

Opettajana häärää pitkällä alan kokemuksella Happoradion kitaristi Mika Haapasalo.

Koulutuksen ajaksi saat Adoben koko paketin ilmaiseksi käyttöösi.

Monimuoto-opiskelun lähipivät

Monimuoto-opetuksena toteutettava koulutus sisältää 24 lähipäivää, verkko-opiskelua sekä käytännön työtä. Koulutuksen kesto on noin puolitoista vuotta. Voit suorittaa opinnot joko oppisopimuksella tai yrittäjän oppisopimuksella. Ennen opintojen aloitusta sinun tulee hankkia oppisopimuspaikka.

Opetussisältöjä

  • Musiikin tuottaminen studiossa 
  • Musiikin taiteellinen tuotanto ja studiotyö (editointi, ohjelmointi, äänitys- ja miksaustekniikat, masterointi) 
  • Musiikki- ja promovideon tuotantoprosessi

Opiskelua varten tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden. Pohjakoulutuksen sinulla pitää olla audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto tai muuten hankittua av-tuotantojen osaamista ja kokemusta.

Koulutus alkaa, jos opiskelijaryhmässä on 12 opiskelijaa. Media-alan ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta, yhdestä osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Hakuaika ilmoitetaan myöhemmin keväällä 2020

Oppisopimus

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oman alueesi oppisopimusviranomaiseen. http://www.oppisopimus.net.

%d bloggaajaa tykkää tästä: