Av-ammattitutkinto

Maaliskuussa alkaa ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itselle musiikki- ja äänituotannon ammattitutkinto, maustettuna musa/promovideon tekemisellä.

Opettajana häärää pitkällä alan kokemuksella Happoradion kitaristi Mika Haapasalo.

Koulutuksen ajaksi saat Adoben koko paketin ilmaiseksi käyttöösi.

Monimuoto-opiskelun lähipivät

Monimuoto-opetuksena toteutettava koulutus sisältää 24 lähipäivää, verkko-opiskelua sekä käytännön työtä. Koulutuksen kesto on noin puolitoista vuotta. Voit suorittaa opinnot joko oppisopimuksella, yrittäjän oppisopimuksella tai omaehtoisena opiskeluna. Ennen opintojen aloitusta sinun tulee hankkia oppisopimus- tai koulutussopimuspaikka.

  • Musiikin tuottaminen studiossa 
  • Musiikin taiteellinen tuotanto ja studiotyö (editointi, ohjelmointi, äänitys- ja miksaustekniikat, masterointi) 
  • Musiikki- ja promovideon tuotantoprosessi

Opiskelua varten tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden. Pohjakoulutuksen sinulla pitää olla audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto tai muuten hankittua av-tuotantojen osaamista ja kokemusta.

Koulutus alkaa, jos opiskelijaryhmässä on 12 opiskelijaa. Media-alan ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta, yhdestä osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Hakuaika
01.10.2018 – 11.02.2019

Kustannukset opiskelijalle
Osallistumismaksu 320€.

Oppisopimus

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oman alueesi oppisopimusviranomaiseen. www.oppisopimus.net.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista