Asiakastyöt

suurkuvatulostus
Epsonin sertifioitu tulostuslaatu asiakastöissä

Asiakastyöt ovat olennainen osa media-alan opintoja. Tilaustöitä otetaan vastaan ammattiopettajien kautta ja ne toteutetaan pääsääntöisesti NY-harjoitusyrityksissä. Tällöin suunnitteluun ja toteutukseen liittävä työ laskutetaan harjoitusyrityksen kautta. Tulostamisen materiaalit ja laitevuokraus laskutetaan erillisellä laskulla koulutuskuntayhtymälle.

Valokuvauksen palvelutuotteitamme ovat suurkuvatulostus, kuten sisustustaulut ja kehystetyt tai pohjustetut valokuvat ja julisteet. Yritysviestinnän markkinointi- ja messuilmeitä varten teemme rolluppeja ja banderolleja.

Suurtulosteet teemme Epson Pro 9900 -tulostimella ja meille on myönnetty Epson DigiGraphie -sertifikaatti. Tulostusleveys on maksimissaan 110 cm, pituus rajoittamaton.

Katso esittely: Suurtulosteet
Katso hinnat ja tuotteetHinnasto_FAI

Henkilö-, ryhmä- ja tuotekuvaus sekä lyhyet yritysvideot ovat myös mahdollisia projektitöitä, joiden myötä viestinnän opiskelijat harjaantuvat asiakaspalvelun tehtävissä.

Tilaustöiksi soveltuvat esitteet, roll-upit, posterit, ruokalistat, hinnastot, sosiaalisen median profiilikuvat, ikonit, kansikuvat ja videoklipit.

Asiakkaaltamme toivomme myötäelävää ja vuorovaikutteista otetta harjoitusyritysten asiakkaan. Pelkkä sähköpostiviestintä ei riitä, sillä nuoret opiskelijat tarvitsevat kokemusta vuorovaikutuksesta asiakastilanteissa ja ennen kaikkea ohjausta siihen, minkälaisia tavoitteita asiakkaalla on työtilaukselle.

Tekijänoikeuksista:

Valokuva: Finnfoton ohjeet

%d bloggaajaa tykkää tästä: