Hae media-alalle

Median ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto on elokuusta 2018 lukien humanistinen koulutusala. Forssassa toteutetaan audiovisuaalisen viestinnän ja julkaisemisen osaamisalat.

Tutustu tutkintovaatimuksiin media-alan tutkinnon osiin ePerusteissa. Soveltuvuuskoe järjestetään toukokuun puolessa välissä ja elokuun alussa. Opinnot voi lain mukaan aloittaa myös kesken vuoden.

Toteutamme Some kutsuu tekijää -koulutusta työnhakijoille ja yrityksille myös syksyllä 2019. Sen sisältö vastaa mediamateriaalin tekemisen tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksia.

Ammattitutkinto starttaa 2019

Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnot on tarkoitettu media-alan perustutkinnon suorittaneille tai alalla jo kokemusta hankkineille ammatinharjoittajille.

Ammattitutkinnon suorittajaksi hakeudutaan Forssan ammatti-instituutin verkkosivujen kautta. Lue lisää koulutuksesta av-ammattitutkinnon sivuilta.

Julkaissut faiviestii

FAI media-ala, valokuvaus, kuvankäsittely, video, ääni, studiotyö, animointi, graafinen, sosiaalinen media, julkaiseminen verkkojulkaisu, tallentaminen, lyhytkurssit.